Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.darimedcenter.ro. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Despre DARIMED SERVICII MOBILE DE RECUPERARE MEDICALĂ S.R.L.

www.darimedcenter.ro este deținut și operat de DARIMED SERVICII MOBILE DE RECUPERARE MEDICALĂ S.R.L., o companie înregistrată în România cu numărul de identificare fiscală (CUI) 14946557 și înscrisă la Registrul Comerțului sub numărul J22/1121/16.10.2002. Sediul social este situat la adresa Piața Voievozilor 18, bl. A16, et. 7, Ap. 29, Iași, jud. Iași.

  1. Drepturi de autor și proprietate intelectuală

Toate materialele, conținutul și designul acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio și video, sunt proprietatea DARIMED SERVICII MOBILE DE RECUPERARE MEDICALĂ S.R.L. sau au fost utilizate cu permisiunea deținătorilor de drept. Utilizatorilor nu li se acordă nicio licență sau drepturi asupra acestor materiale, în afara dreptului de a vizualiza și accesa site-ul în scopuri personale și ne-comerciale.

  1. Utilizarea site-ului

(a) Utilizarea site-ului www.darimedcenter.ro se face pe riscul utilizatorului. DARIMED SERVICII MOBILE DE RECUPERARE MEDICALĂ S.R.L. nu este responsabil pentru nicio pagubă directă sau indirectă cauzată de utilizarea sau accesarea acestui site.

(b) Utilizatorilor le este interzis să utilizeze acest site în orice mod care ar putea afecta funcționarea sa, să încerce să obțină acces neautorizat la sistemele noastre sau să perturbe securitatea site-ului.

(c) În cazul în care site-ul conține link-uri către alte site-uri web, DARIMED SERVICII MOBILE DE RECUPERARE MEDICALĂ S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri.

  1. Confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

(a) Prezenta politică de confidențialitate reglementează modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele cu caracter personal ale utilizatorilor noștri. Pentru informații detaliate, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate disponibilă pe site.

  1. Exonerare de răspundere medicală

(a) Informațiile prezentate pe site sunt destinate exclusiv în scopuri informative și educaționale și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Înainte de a urma orice tratament sau procedură, vă recomandăm să consultați un specialist medical calificat pentru a obține sfaturi adecvate și personalizate.

(b) DARIMED SERVICII MOBILE DE RECUPERARE MEDICALĂ S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru orice prejudiciu sau rău provocat de interpretarea sau utilizarea informațiilor medicale prezentate pe acest site.

  1. Modificări ale termenilor și condițiilor

DARIMED SERVICII MOBILE DE RECUPERARE MEDICALĂ S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

  1. Litigii și legislație aplicabilă

Prezentele termeni și condiții sunt guvernate de legislația română. Orice litigiu care decurge din sau în legătură cu utilizarea acestui site va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Prin continuarea utilizării site-ului www.darimedcenter.ro, confirmați că ați citit și acceptat acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să întrerupeți utilizarea acestui site.