Makeover
Shape 01
Shape 02
Makeover
Sec Image

Salon de Remodelare Corporală

Darimed Center a fost creat din dorința de a le oferi tuturor doamnelor și domnișoarelor posibilitatea de a obține silueta pe care au visat-o dintotdeauna.

Într-o atmosferă relaxantă, micile imperfecțiuni ale corpului vor dispărea de parcă nici n-ar fi existat! Trebuie să rețineți că pierderea în greutate, eliminarea celulitei și a vergeturilor implică procese importante în organism care trebuie să fie monitorizate de specialiști În domeniu. În cadrul Darimed Center programele de pierdere în greutate sunt adaptate fiecărui client astfel că prin combinarea masajului cu electrostimularea, cu tratamentele de vacuum, cu ultrasunetul și cu numeroasele tipuri de împachetări, grăsimile din corpul dumneavoastră vor fi topite și veți ajunge la dimensiunile visate! Astfel că, dacă doriți să obțineți o siluetă de vis într-un mod plăcut și confortabil, va invităm la Darimed Center, unde experții noștrii va vor ajută să va păstrați tinerețea și frumusețea pentru mai mulți ani! În plus, puteți alege din numeroasele pachete promoționale pe cel care vi se potrivește!

Makeover
Sec Image
Bine ați venit!

Darimed Center

Despre Noi

Tratamente

Darimed Center pune la dispoziția femeilor din Iași o gamă largă de tratamente de modelare corporală, cu ajutorul cărora se poate câștigă lupta cu kilogramele În plus, cu celulita și cu vergeturile.

Soluții

Specialiștii de la Darimed Center propun soluții pentru fiecare dintre aceste probleme, vă recomandă tratamentele care vi se potrivesc și care vor da rezultate În cazul dumneavoastră.

Rezultate

Dacă doriți să vedeți rezultatele tratamentelor pentru care plătiți, adresați-vă adevăraților profesioniști!