Vino sa fii noul nostru succes!

     Darimed Center a fost creat din dorinta de a le oferi tuturor doamnelor si domnisoarelor posibilitatea de a obtine silueta pe care au visat-o dintotdeauna. Intr-o atmosfera relaxanta, micile imperfectiuni ale corpului vor disparea de parca nici n-ar fi existat!

Darimed Center pune la dispozitia femeilor din Iasi o gama larga de tratamente de modelare corporala, cu ajutorul carora se poate castiga lupta cu kilogramele In plus, cu celulita si cu vergeturile.

Specialistii de la Darimed Center propun solutii pentru fiecare dintre aceste probleme, va recomanda tratamentele care vi se potrivesc si care vor da rezultate In cazul dumneavoastra. Daca doriti sa vedeti rezultatele tratamentelor pentru care platiti, adresati-va adevaratilor profesionisti!

Trebuie sa retineti ca pierderea in greutate, eliminarea celulitei si a vergeturilor implica procese importante in organism care trebuie sa fie monitorizate de specialisti In domeniu. In cadrul Darimed Center programele de pierdere in greutate sunt adaptate fiecarui client astfel ca prin combinarea masajului cu electrostimularea, cu tratamentele de vacuum, cu ultrasunetul si cu numeroasele tipuri de impachetari grasimile din corpul dumneavoastra vor fi topite si veti ajunge la dimensiunile visate! Astfel ca, daca doriti sa obtineti o silueta de vis intr-un mod placut si confortabil, va invitam la Darimed Center, unde expertii nostrii va vor ajuta sa va pastrati tineretea si frumusetea pentru mai multi ani! In plus, puteti alege din numeroasele pachete promotionale pe cel care vi se potriveste!