Un eveniment important din viata ta se aproprie si te-ai gandit sa fii mai supla si mai frumoasa, dar timpul care ti-a ramas este foarte scurt si limitat. Ei bine, Darimed Center s-a gandit la o solutie, unica in Iasi:

Impachetarea cu argila marina!

cavitatiaAcest tratament unic adus la Iasi de Darimed Center va ofera posibilitatea sa slabiti cel putin 15 cm, in doar 2 ore.

Impachetarea cu bandaje la temperatura corpului, scufundate in argila marina, este o modalitate naturala si foarte eficienta de a slabi intr-un mod rapid si garantat, de a elibera organismul de toxine, de a combate eficient celulita (ce dispare in proportie de 60% de la prima impachetare) si de a purifica si tonifia pielea. O metoda rapida, garantata si eficienta. Pentru mai multe informatii despre acest tratament unic va rugam sa accesati articolul aici.

Acest tratament pentru slabire rapida si garantata se adreseaza in special femeilor:
- care doresc sa dea un impuls planului de slabit sau cu exces de piele, cu vergeturi;

- doresc sa elimine toxine din organism;

- ce vor sa se pregateasca pentru o ocazie speciala.

Impachetarea cu argila marina ajuta si la combaterea problemelor de celuluita, dar, pentru a combate efectiv si rapid celulita oferim inca un tratament revolutionar:

Radiofrecventa si cavitatia!

Acest tratament modern corporal, oferit de Darimed Center, radiofrecventa tripolara, este un tratament inovativ si eficient care topeste celulita, actionand prin incalzirea stratului superficial de piele, reducand astfel aspectul pufos si coaja de portocala in cateva sedinte de terapie. Radiofrecventa tripolara actioneaza simultan pe toate cele 3 straturi ale pielii (epidermic, dermic si hipodermic), cu o eficienta spectaculoasa (se pierd intre 1 si 3 cm din circumferinta zonei tratate si se obtine in acelasi timp o remodelare vizibila imediat). Pentru mai multe informatii despre acest tratament revolutionar va rugam sa accesati articolul aici.