young beautiful womanAcest tratament este realizat cu unul dintre cele mai puternice aparate ale momentului (1-3 cm pierduti la o sedinta) ce functioneaza pe un sistem colectiv de unde sonore puternice ce genereaza pungi de aer, dezintegrand trigliceridele in glicerol si acizi grasi liberi ce sunt eliminati prin intermediul glandelor sudoripare si a circuitului entrohepatic si limfatic.

Aparatul este prevazut cu cinci sonde de tratament cu care terapeutul va alcatui un program personalizat in functie de nevoile fiecareia.
Sonda de cavitatie are unde sonore puternice Vmay ce emit un impact feroce asupra celulei grase determinand o miscare de frecare ce consuma calorii si umiditate, o miscare moleculara sporita a acestora, spargandu-le sau reducandu-le dimensiunile pentru a fi eliminate, obtinand astfel remodelare dar si pierdere in greutate.
Sonda de body Rf cu cea mai avansata tehnologie, detecteaza acumularea de grasimi, creste temperatura locala, imbunatateste circulatia sangelui, accelereaza descompunerea de grasimi, elimina deseurile, sporeste efectul de eliminare al celulitei, imbunatateste absorbtia produselor aplicate pe piele.
Sonda VacuumRF adopta cea mai avansata tehnologie ce atrage si raspandeste tesutul conjunctiv fibrilar ale cortexelor diferite, prin masaj ritmic si ruperea acumularii de tesuturi celulare de grasime, aduce stratul de grasime in derm si elibereaza vasele limfatice micro vasculare, promovand in acelasi timp metabolismul pentru a face ca celulele grase dintr-o miscare pasiva a acizilor grasi si toxinele sa fie eliminate din sistemul limfatic in vitro accelerand functia de detoxifiere de patru ori.
Sonda FacialRf este utilizata pentru transmiterea energiei de unde radio ce genereaza un camp electric de inalta frecventa ce isi schimba polaritatea de 450.000 ori pe secunda. Sub energia termica degajata colagenul dermului papilar se contracta eliminandu-se treptat ridurile crescand grosimea dermului, creste elasticitatea, luminozitatea si apare liftingul facial.
Sonda de bio-stimulare este folosita atat in tratamente faciale cat si pentru tratarea venectaziilor corporale(capilare sparte). Sporeste efectul de intinerire producand sinteza rapida a fibroblastelor de colagen, stimuland si tensiunea musculara, cu efecte calmante, de decompresie si ameliorare a durerilor, elimina stresul, redefineste forma fetei.