Cel mai modern tratament corporal, radiofrecventa tripolara, careradiofrecventa trataimg1ment inovativ care topeste celulita Radiofrecventa – tratament inovativ care topeste celulita actioneaza prin incalzirea stratului superficial de piele, reduce aspectul pufos si coaja de portocala in cateva sedinte de terapie.

Un nou aparat care functioneaza pe baza de radiofrecventa tripolara ajuta la stergerea celulitei si la pierderea surplusului de kilograme.
radiofrecventaObiectivul tratamentului este incalzirea stratului de grasime pana la o temperatura la care aceasta este lipolizata (se descompune in acizi grasi), urmand ca apoi ea sa fie mobilizata si preluata de catre sange si limfa.
Prin aplicarea energiei Tripollar celulelor de grasime, rezistenta acestora sporeste efectul de incalzire. Astfel, incalzirea selectiva a celulelor grase le accelereaza metabolismul natural, cauzand micsorarea acestora prin eliberare de acizi grasi (grasime lichida), care sunt, ulterior, eliminati prin sange si sistemul limfatic. Practic, grasimea solida (trigliceridele) stocata in celulele grase (adipocite) se transforma in grasime lichida (acizi grasi), care este eliminata apoi din celule.

Potrivit specialistilor, tratamentele care au la baza tehnologia tripolara netezesc pielea, o contureaza, o tonifica si o ridica, procedura fiind o alternativa nonchirurgicala care trateaza eficient celulita si reduce circumferinta zonei respective, fara sa lezeze tesuturile. Tratamentele cu Tripollar sunt mai concentrate si mai intense decat cele bazate pe tehnologia de radiofrecventa mono si bipolara si, prin urmare, produc rezultate mai rapide. Spre deosebire de tehnologiile anterioare, metoda tripolara nu necesita racire, imbunatatind eficienta tratamentului pentru rezultate vizibile si masurabile pe termen lung. Aceasta tehnologie tripolara poate fi aplicata pe orice tip de piele.
Radiofrecventa tripolara actioneaza simultan pe toate cele 3 straturi ale pielii (epidermic, dermic si hipodermic), cu o eficienta spectaculoasa (se pierd intre 1 si 3 cm din circumferinta zonei tratate si se obtine in acelasi timp o remodelare vizibila imediat).
Tratamentul nu este dureros, producand o incalzire placuta a zonei de tratat, care genereaza o relaxare psihica deosebita cu stare de bine generala.
Undele de inalta frecventa incalzesc pielea in profunzime, provoacand la nivelul dermului o contractie a fibrelor conjunctive (de colagen, elastina etc) care vor intinde pielea. Concomitent cu contractia fibrelor colagenice are loc si drenajul grasimilor din celulele grasoase.
Prin repetarea sedintelor de tratament se reseteaza functional celule pielii care vor creste productia de fibre de colagen (si alte componente ale tesutului cutanat) care pe de o parte vor ancora si mai ferm pielea remodelata, iar pe de alta parte o vor regenera si o vor intineri.