Masajul cu vacuum sau lipomasajul este o tehnologie de ultima ora care se bucura deja de popularitate fiindca are rezultate foarte bune in nesfarsita lupta cu celulita sau cu depozitele localizate de grasime, precum asa-numitele aripioare.

Aceasta procedura de remodelare corporala este o solutie excelenta pentru pielea imbatranita si lipsita de tonus, careia ii reda fermitatea. Rolele cu care este dotat aparatul se aplica pe zonele cu tesut adipos si, prin miscari de rulare si aspirare, activeaza circulatia limfatica si sangvina. Se asigura astfel un masaj mecanic profund, de o intensitate mult mai mare decat a masajului anticelulitic obisnuit si cu o eficienta mai mare. Celulele epidermei sunt stimulate sa produca elastina si colagen, asa incat pielea sa capete fermitate si elasticitate.

Lipomasajul stimuleaza de asemenea procesul de descompunere a lipidelor, eliminand astfel celulita si tesutul adipos in exces. Lipomasajul nu este dureros, ci induce o stare de relaxare asemanatoare celei din timpul masajului obisnuit, de aceea el este o metoda foarte placuta de diminuare a stresului.

Procedura este destinata cu deosebire femeilor, fiindca sculpteaza silueta si le scapa de kilogramele nedorite.

Pentru a elimina celulita sau tesutul adipos localizat sunt necesare 15-20 de sedinte de lipomasaj. Efectele sunt insa vizibile chiar dupa sase sedinte.