lipolaserLipoLaser este o metodă revoluţionară utilizată pentru a elimina grăsimea nedorită şi celulita, fără durere sau vânătăi.

LipoLaser reprezintă o terapie non-invazivă de remodelare corporală, ale cărei efecte sunt vizibile de la prima şedinţă, după care se pierd 3 cm în circumferinţă şi se diminuează semnificativ masa grasă corporală.

Această tehnologie cu laser de joasă intensitate, considerată „rece” a fost folosită în ultimii 30 de ani în scopuri biomedicale: calmarea şi tratarea durerilor, vindecarea rănilor.

Cum funcţionează?

Laserul emite nivele scăzute de energie, ce crează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare şi descompunerea trigliceridelor în glicerol, apă şi acizi graşi liberi. Grăsimea eliberată în urma procesului de lipoliză ajunge în lichidul intersiţial şi prezintă o sursă imediată de energie pentru organism, motiv pentru care după tratament se recomandă efectuarea de exerciţii cardio, ori electrostimulare.

Lipoliza indusă de LipoLaser este o reacţie naturală, prin care organismul uman trece în momentul în care are nevoie de energie.

Recomandări pentru obţinerea unor rezultate maxime:

Pentru a obţine rezultate cât mai eficiente vă recomandăm să nu mâncaţi nimic consistent înainte cu 2 ore de tratamentul cu LipoLaser şi 2 ore după. De asemenea, în următoarele 3 ore după tratament este indicat să faceţi exerciţii cardio 40-60 de minute (alergare, aerobic, înot) sau 45 de minute de electrostimulare.

Tratamentul cu LipoLaser durează 30-40 de minute şi se recomandă 2-3 şedinţe pe săptămână, pe o perioadă de 4-6 săptămâni.