Acest tratament de slabire, extrem de eficient, este destinat persoanelor cu surplus de kilograme, cu retentie de apa, bazandu-se in special pe arderea si eliminarea grasimilor.
Dupa cest tratament, pielea va fi mai elastica, mai ferma, iar aspectul de coaja de portocala se va diminua evident; vergeturile se amelioreaza si se previne aparitia unora noi.

Ce este termosudatia?

Termosudatia a aparut initial in laboratoarele spaniole, fiind un procedeu prin care o crema declanseaza o transpiratie abundenta la nivelul pielii, reducand in acelasi timp toxinele, stratul adipos si celulita. Pielea isi recapata elasticitatea, fermitatea precum si un aspect placut.

Cine poate efectua impachetarea cu termosudatie?

Impachetarea cu termosudatie este destinata exclusiv persoanelor supraponderale cu o celulita medie, precum si persoanelor cu retentie de apa si cu vergeturi evidente.
Este un tratament recomandat si femeilor care in timpul sarcinii au acumulat cateva kilograme bune.
Acest tratament cu crema termosudatie are efecte benefice, chiar de la prima sedinta, daca este utilizat in combinatie cu alte tratamente precum electrostimulare si masaj anticelulitic.

Cum se realizeaza tratamentul?

      Inaintea impachetarii propriu-zise se efectueaza un peeling corporal profesional, apoi se aplica crema tratament, se infoliaza pacienta si se introduce in termosauna timp de 40-60 min. La final se aplica prin masaj crema anticelulita termoreducatoare care va actiona timp de 2 ore.

Sedintele trebuie efectuate intensiv de 3 ori/saptamana, iar dupa obtinerea rezultatelor dorite, o sedinta la 8-10 zile este suficienta.