Namolul de Alge Guam

    Impachetarea cu fango reprezinta un tratament cu namol de alge Guam. Acesta este de 20 de ani recunoscut ca cel mai eficient tratament impotriva adipozitatilor si inestetismelor cutanate cauzate de celulita cu rezultate de la primele aplicari.

    Cu Namolul de Alge Guam, reducerea inestetismelor cauzate de celulita, cresterea elasticitatii pielii si scaderea in centimetrii sunt rezultate evidente, testate clinic, datorita concentratiei ridicate de Alge Guam, Argila, Fitoextracte de Iedera, Castan Salbatic, Fucus si uleiuri esentiale de Lamaie si Oregano. Aceste ingrediente active ale produsului aduc un aport de saruri minerale si oligoelemente care favorizeaza remineralizarea cutanata si metabolismul celular, mobilizand tesutul adipos.

Namolul de Alge Guam stimuleaza microcircuitul cutanat si cu o putere ridicata de absorbtie determina eliminarea toxinelor si a lichidelor in exces din organism, fiind in acelasi timp un detergent natural excelent care ajuta la eliminarea celulelor moarte de la suprafata pielii.

Etape: Tratamentul incepe printr-o procedura de exfoliere care are rolul de a indeparta celulele moarte, de a stimula circulatia si a pregati tesuturile pentru impachetare, deschizand porii in asa fel incat pielea sa fie receptiva si sa absoarba tratamentul ce urmeaza a fi aplicat. Se aplica un ser pentru slabire si fermitate si apoi namolul de alge Guam. Dupa infolierea corpului in film osmotic urmeaza introducerea in termocuverta.

Nu se recomanda utilizarea in cazul pielii sensibile, cu varice, capilare fragile sau predispozitie la aceste afectiuni, intrucat este un produs termic care genereaza caldura la nivelul epidermei, provocand piscaturi active si prurit.

Nu se recomanda persoanelor insarcinate!