Darimed Center a adus la Iasi tratamentul cu argila marina care va ofera posibilitatea sa slabiti cel putin 15 cm, in doar 2 ore.
In plus, veti primi garantia ca noile dimensiuni se vor mentine.

      Impachetarea la temperatura corpului, cu bandaje scufundate in argila marina de mare adancime este o modalitate absolut naturala si foarte eficienta de a pierde centimetri in mod vizibil, de a elibera organismul de toxine si de a combate eficient celulita (ce dispare in proportie de 60% de la prima impachetare) si vergeturile, de a purifica si tonifia pielea asupra careia are un puternic efect de lifting.

In ce consta tratamentul?

Corpul intreg este acoperit cu 25-30 de bandaje elastice care au fost inmuiate intr-o solutie de argila marina. Odata impachetata va veti relaxa 60 de minute, timp in care bandajele tonifica si sculpteaza corpul, mineralele argilei sunt absorbite in piele, iar toxinele sunt eliminate.
Inainte de inceperea unui tratament, veti fi masurata sistematic in diferite puncte ale corpului. La final, aceste masuratori se refac, permitand calcularea scaderii in centimetri, in total sau pe zone.

Care sunt efectele acestei imachetari?

      Majoritatea clientelor pierd mult mai mult decat cei 15 cm garantati, existand pierderi si de 25-30 cm la prima impachetare. Pierderea totala in decursul unui abonament de 3 sedinte este de 60 cm – o masura la haine.
Este foarte important de stiut ca acest tratament este nedureros, nu deshidrateaza si -prin urmare- pierderea in greutate prin eliminarea de apa este minima, ceea ce inseamna ca nu va veti ingrasa inapoi cu fiecare pahar de apa baut.
Dupa incheierea tratamentului, solutia de argila va ramane in piele, iar procesul de detoxifiere si compactare poate continua pentru inca trei sau patru zile, in care este posibil sa mai pierdeti cativa centimetri.

Beneficiile tratamentului:
Tonifiere si fermitate – revitalizeaza si compacteaza zonele unde este depozitata grasimea, “sculptand” corpul;
Exfoliere si curatare – tratamentul profesional presupune acoperirea intregului corp cu solutie de argila marina si bandaje, ce exfoliaza si curata activ pielea;
Compactare – tratamentul este o solutie eficienta de reducere a pielii lasate dupa sarcina sau schimbari bruste de greutate, cauzate de diete sau interventii chirurgicale.
Detoxifiere – solutia speciala extrage toxinele din organism, localizate direct sub piele, creand o senzatie de vitalizare a epifermei dupa fiecare tratament;

Cui se adreseaza?
Orice doamna sau domnisoara poate beneficia de tratamentul cu argila marina – indiferent de dimensiuni, forma, varsta sau venituri:
* celor care doresc sa dea un impuls planului de slabit;
* celor cu exces de piele de la nasteri sau diete;
* celor cu vergeturi – pe masura ce pielea se strange, vergeturile sunt mai putin notabile;
* celor cu probleme de celulita;
* cele ce vor sa se pregateasca pentru o ocazie speciala;
* oricine doreste sa elimine toxine din organism.

Contraindicatii:

 

1) femei insarcinate

2) boli degenerative grave(rinichi, forme de cancer)

3) hipotensiune accentuata

4) alergie la metale