Ciocofango este un amestec de ciocolata, parafina si namol marin, fiind recomandat persoanelor care doresc sa isi remodeleze corpul, sa previna sau sa amelioreze vergeturile. Ciocofango este cunoscut ca un produs excelent pentru detoxifiere, tonifiere, hidratare si remodelare corporala. Cofeina din ciocolata stimuleaza drenajul limfatic, ajutand la eliminarea lichidelor. Substantele active din ciocolata au efect antioxidant si in acelasi timp catifeleaza si regenereaza pielea. Aceste impachetari induc o stare de bine prin stimularea producerii endorfinei, cunoscuta si sub numele de hormonul placerii.

    Efectele benefice ale impachetarilor cu ciocolata se vad imediat dupa tratament cand apare o senzatie placuta de confort si imbunatatire vizibila a calitatii pielii.

Pentru a indeparta celulita putin vizibila, sunt suficiente 10 sedinte de impachetari cu ciocolata. In cazul celulitei proeminente, pentru rezultate optime se recomanda asocierea impachetarilor cu electrostimularea si masajul anticelulitic.

Etape: Tratamentul incepe printr-o procedura de exfoliere care are rolul de a indeparta celulele moarte, de a stimula circulatia si a pregati tesuturile pentru impachetare, deschizand porii in asa fel incat pielea sa fie receptiva si sa absoarba tratamentul ce urmeaza a fi aplicat. Se aplica un ser pentru slabire si fermitate si apoi solutia de ciocofango. Dupa infolierea corpului in film osmotic urmeaza introducerea in termocuverta.

Nu se recomanda utilizarea in cazul pielii sensibile, cu varice, capilare fragile sau predispozitie la aceste afectiuni, intrucat este un produs termic care genereaza caldura la nivelul epidermei, provocand piscaturi active si prurit.

Nu se recomanda persoanelor insarcinate!