img1Cavitatia actioneaza ca o liposuctie virtuala. Este un fenomen creat de unde cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distruge celulele grase. Cavitatia va ajuta sa slabiti localizat, lucru imposibil prin dieta si sport, iar slabirea este rapida, rezultatele fiind vizibile prin masuratori cu centimetrul.

cavitatiaInca de la inceputul sedintelor de cavitatie se poate observa o puternica actiune de distrugere a tesutului adipos, reducerea consistentei masei adipoase si o remodelare progresiva a profilului corporal. Concomitent se va observa si disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor noduli celulitici, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, o refacere a microcirculatiei periferice si a drenajului lichidelor stagnante, precum si o ameliorare a tonusului si elasticitatii epidermei.

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupind in acest fel membranele celulelor adipoase.Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Folosind aceasta noua metoda de slabire in numai citeva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal.